Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lekens färger

Vill ha ditt ansikte nära
När du tar mig mjukt i din famn
När du beordrar
Talar tydligt
I det som är vårt
Där hjärtan möts
I dominansens dans
Där kyssar betyder mer
Än den kärlek
Som är grå
Där dina smekningar
Är röda
Och leken
Den är grön




Övriga genrer av Nina Nightwish VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-12-05 05:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP