Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Sverige på detaljer i nuläget.

Häpnadsväckande inspiration :   V: Risk för ökat ryskt hot med USA-avtal (msn.com)

 Facebook

Håkan Svenneling (V), utrikespolitisk talesperson för Vänsterpartiet.
"Vänsterpartiet, Sveriges vänsterparti, består huvudsakligen av svenska medborgare. Partiet är socialistiskt och feministiskt, med en ekologisk bas på Sveriges territorium. Partiet leds av Nooshi Dadgostar, som varit partiledare sedan den 31 oktober. 2013.

Angående antalet ledamöter så hade Vänsterpartiet 23 872 medlemmar 2021" men jag vill nämna att det också är många av dem nu som går "vilda" som Amineh Kakabaveh är en av de politiska vilde i Sveriges riksdag.

Hon lämnade Vänsterpartiet, hennes engagemang för att motverka hedersförtryck och vilken lön hon har som politisk vilde.Amineh Kakabaveh är född den 6 december 1970 och fyller därmed 53 år under vintern 2023.

Och vi ska passa på önska  Gratis på Födelsedagen! även hon är omfamnad kvinna av kurdisk ursprung och lite rebelisk av sig.

Hoppas hon inte sätta på fall en amerikansk soldat med hennes scharm... Amineh Kakabaveh har, under sin politiska karriär, varit engagerad i frågan om hedersförtryck och är medgrundare till den ideella föreningen:

"Varken hora eller kuvad"

som arbetar för demokrati och jämställdhet och för att motverka våld mot kvinnor.

"Amineh Kakabavehs lön: Hur mycket tjänar hon?
Amineh Kakabaveh hade, enligt handlingar från Skatteverket som Nyheter24 tagit del av, en fastställd förvärvsinkomst på 858 259 kronor under 2020"


Vänstern säger att det finns en risk för ett växande ryskt hot med USA:s överenskommelse. Sverige har tecknat ett nytt försvarsavtal med USA som ger USA:s militär tillgång till 17 svenska baser. Affären ska godkännas av riksdagen i vår. Om jag får lägga mig i korrigeringsmetoder genom mitt skrivande sägs det att hjälp begärdes av mig och andra inflytelserika personer, jag bad om ett protektorat, allt möjligt från djupet av mitt hjärta, hjälp för Sverige! om installationen av NATO kommer innan Erdogan bestämmer sig, jag bryr mig verkligen inte, för vänner behöver inte bli tillfrågade, de erbjuder sig själva utan att du ber om hjälp, de vet att du är i fara och skyddar dig, det är därför det är kallad "Protektorat"och inte alls "skyddsavgift"


Kritik mot Vänsterpartiet: Vänsterpartiet kritiserar avtalet och menar att det ökar risken för att Sverige blir ett mål för Ryssland. Partiet är också oroad över att amerikansk lag kan gälla om amerikanska soldater begår brott på svensk mark. Partiet vill också att Sverige ska deklarera att man inte vill ha kärnvapen på svensk mark.
Centerpartiets stöd: Centerpartiet är positivt inställt till avtalet och anser att det är nödvändigt för att säkerställa Sveriges territoriella integritet mot rysk aggression. Partiet anser inte kärnvapenfrågan vara aktuell och framhåller att det inte finns något parti i riksdagen som vill ha kärnvapen på svensk mark.
Bred majoritet för: Det verkar finnas en bred majoritet för i riksdagen. Socialdemokraterna var med och startade processen att nå en överenskommelse med USA i den förra regeringen5. Sverigedemokraterna hade inga principiella invändningar mot affären innan den undertecknades.
Övriga genrer (Kåseri) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 36 gånger
Publicerad 2023-12-06 14:24Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP