Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VÄRLDSSAMFUNDETS PSYKIATRISKA KONGRESS DÖMER NETANYAHU

Det har nu konstaterats efter överläggningar
på världssamfundets psykiatriska kongress
genom den samlade information som före-
föregåtts av grundlig kontroll av källmaterial
där en omfattande stor sinnessundersökning
av patienten ingår,
kommit fram till slutsatsen att Israels premiär-
minister Netanyahu är sinnessjuk och inte kan
hållas ansvarig för sina handlingar då han icke
förstår vad han gjort.och saknar sjukdomsinsikt,
varför han dömas till sluten psykiatrisk behand-
ling på obestämd tid.

Patientens paranoida vanföreställningar om
att hans läkare är en förklädd Hamasterrorist
och att alla som inte håller med honom är anti-
semiter redovisas i journalia som upptecknad-
es under sinnessundersökningsperioden.

Den enda litteratur han läser är Koranen,
Mein kampf och Maos lilla röda.

-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2023-12-08 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP