Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det gäller att ALLTID ha en handlingsplan, vara beredd.


Vad ska man göra om man har hjärtklappning?

Det är är en kvistig fråga: ”Vad ska man göra om man har hjärtklappning”? Svaret måste väl bli: ”Känner Du dig genuint kär så ska Du genast, så snart bra tillfälle ges, förklara att Du är förälskad i honom/henne! Dröj INTE! Tänk om någon norpar honom/henne alldeles framför dina ögon!! Då börjar ju sökandet efter din dröm igen…




Övriga genrer (Kåseri) av Bengt Johan Alexander Malmsten VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2023-12-14 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt Johan Alexander Malmsten
Bengt Johan Alexander Malmsten VIP