Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvoterad kompetens







en
kvoterad
kompetens



har
befriat
sig från



täljare
och
nämnare




Övriga genrer av lydriket
Läst 48 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-18 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lydriket