Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dubbla måttstockars rymliga samvete








dubbla måttstockars rymliga samvete








en
gränslös
tillit


till
misstroende
bidragsmottagare


kräver
gränslös
misstro


mot
tillitsfulla
skattebetalare











Övriga genrer av lydriket
Läst 50 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-12-19 08:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lydriket