Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändring

gamla människor ogillar förändringar rent generellt.Så ha
r det varit,så ska det alltid vara är en vanlig inställning.
Gillar man att möblera om ser man möjligheterna i förändring.

I mitt föräldrahem stod telefonen i lillasysters rum. Hon tog tillfället i akt och
och levererade ett riktigt temperamentsutbrott._Jag ska ha en FRANKRIKEresa så JAG tänker se till att det inte kommer några pengar till dig.

jag bad modern till oss båda om lov att flytta telefonen till ett annat rum.
Svaret blev nej.

Ett TYPEXEMPEL på ovilja till förändring.




Övriga genrer av Ingegerd svedin VIP
Läst 31 gånger
Publicerad 2023-12-21 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP