Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutsats?!


Det här skrev jag dagarna efter Hamas hämndattack 7 oktober 2023

"Nu ser vi slutet på det långvariga lågskaliga krig som Israel påbörjade redan 1948. Imorgon finns inte Palestina!

Israel har ryckt nagel efter nagel; klippt finger efter finger, tå efter tå; huggit lem efter lem men lämnat sinnen intakta för att stympade måste bara måste bara måste känna smärtan."

Lyss till fascisten
”They must be exterminated”
https://www.youtube.com/shorts/AOtApvF1LVg?feature=share
Israels överlägsna teknologiska mördararsenal mosar alla nävar!
Imorgon finns inte Palestina!

Ryssland har fått spö för angrepp på civila och inte bara spö utan också bojkotter - artister, idrottare, idrottslag, företag.
Israel har fått spö för angrepp på civila. Ingen har dock utestängt Israel från någonting trots angrepp på civila.

Slutsats?




Övriga genrer av Staffan Nilsson
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-02 16:58



Bookmark and Share


    Tidsljus_Timelight
Dubbla måttstockar...

Kristna sionisttomtar....
2024-01-04

    Tidsljus_Timelight
Israels extremhöger är hot inte bara mot palestinier. Regionalt krig hotar.
2024-01-04

    Maria Helena VIP
"Nu ser vi slutet på det långvariga lågskaliga krig som Israel påbörjade redan 1948."

Jag tolkar det som att skribenten går emot FN:s beslut. Men enligt vilka motiv?

Om man vill diskutera politiska beslut finns det andra texttyper som lämpar sig bättre. Om man nu vill uttrycka sig sakligt och ha en sansad diskussion, vill säga.

Om USA tar sin hand från Israel skulle det nog bli än värre obalans och det tror jag inte att någon av oss vill uppleva.
2024-01-03

    Ohemulen VIP
Israel kallar de som kritiserar deras krigspolitik för antisemiter. En intressant detalj är att det var Israel och USA som en gång i tiden finansierade Hamas vapen då den palestinska organiseringen blev för stark. Det talas nästan inget om det idag. Jag undrar vad som skulle hända om USA tar sin hand från Israel.
2024-01-03

    ej medlem längre
Minns Yitzhak Rabin som 1995 blev skjuten i ryggen av den högerextreme israelen Yigal Amir. Minns Hammarsköld, mördad av högerextremister. Inget gott kommer ur extremhögerns mörderi och maktanspråk, oavsett jude, kristen eller muslim.
2024-01-02

  Staffan Nilsson

Radikalt förslag som inte kommer få gehör!


2024-01-02

  Emanuel Sigridsson VIP
Min slutsats ( utifrån hela texten) är att FN skall åter ta över området och upplösa Israel, och under de närmaste hundra åren arbeta för en enstatslösning.
2024-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Nilsson
Staffan Nilsson