Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De säljer ut vårt land








de
säljer ut
vårt land



de
stjäl
våra pengar



de
tar in
fientlighet



de
rundar
vår frihet



de
föraktar
vår kultur



de
orsakar
kriminalitet



de
hetsar
till krig



och
mörklägger
mörker










de
får vårt
förtroende






Övriga genrer av lydriket
Läst 51 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-01-10 08:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lydriket