Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Cover design :Sten Wiking/Licentia-19


SOM EN SKÄNK FRÅN OVAN

Föreställ att en norrman som bråkar
med sin granne om Sverige och säger
att Tor gav honom det som utvald,
likadant är det med en jude som bråkar
med palestiner om Israel och säger att
Gud givit honom Israel som utvald.

Det måste kännas bekvämt att kunna
förlita sig på onaturliga väsen som ut-
vald där röster uppmanar en att utföra
vissa handlingar som offer i dess namn.

-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2024-01-10 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP