Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om indoktrinering


Att kunna hålla en boll i luften samtidigt.......








att
kunna
hålla


en boll
i luften
samtidigt


kräver
mycket
övning


i
diskret
matematik





Övriga genrer av lydriket
Läst 46 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-01-12 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lydriket