Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sluta älta


BOB DYLAN

DON.T LOOK BACK.
Så skrev Bob Dylan för länge sedan.
En förnuftig man.

Vad tjänar det till att älta gamla oförrätter? det är positivt om du klarar det utan att bli en tjatmoster. Att älta mycket gör dig till en pina för omgivningen.




Övriga genrer av Ingegerd svedin VIP
Läst 39 gånger
Publicerad 2024-01-17 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP