Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var inte så perfekt


Planering

Gör upp en plan. Lägg den sedan åt sidan.
Detär bättre att göra något nästa vecka som är helt okey
än att satsa på något som du vill ska vara perfekt
Det perfekta finns inte




Övriga genrer av Ingegerd svedin VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-17 16:38



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Håller med dig! Kram Monika
2024-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP