Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingående nutid

Låt mig andas och jag kan mera än vad som nu presenteras framför mina egna undermedvetna löften. Det som jag behöver kommer komma, om livet sprider sig likt vinden. Ett frö har planterats i mitt psyke och därför kan jag leva med stolthet. Vidunder låter mig speglas mellan allt som uppträder, utan att dra egna slutsatser. En högre kärleksform leder mig till denna värld.

Jag väljer själv när och hur denna starka dröm blir verklighet eller inte. Förlåter detta som gjorde mig sårbar, omkring mig är ljusets mästare min enda vägvisare till en formbar önskning. Ett starkt intellekt gör mig redo, leva och skapa mening i mitt liv. Även om de yttre påståendena pekar i olika riktningar, så gör jag mina egna val. Läkandet inom mig, sker med nya förmågor och tilltalar alltid mig. Idag är imorgon och nu skapas min övergång till mina funktioner.

Att frigöra syret inuti mitt mänskliga skal gör så att liv kan hjälpa mig till kloka beslut. Början är alltid slutet på en ny livskrets och skrivs med födande interverser mot ett högre tillstånd. Manipulativt så kan jag påverka allt som sker, utan att ta tonen överkontrollerad. Behöver inte vara det som gör så att jag kan läka i alla mina möten. Denna gång är givaren en dröm, och skapar nytt i alla mina bearbetade känslor. Håller i livets ledtrådar och nu kan jag äntligen förstå innebörden utav dessa. Lugnet sinar med nya utryckande förändringar, mitt egentliga omdöme tänder nytt hopp.

Gjorde mitt val då alla former i ett skapande, rinner ut i sanden som ett timglas. Låt min tid närvara i alltet och förgyll mig med kärlek. Sinnets skola är på ett sätt levande i allt som jag upplever som positivt. Dessa kunskaper tar min sorg till nya dörrar, knackar på och öppnar en ny funktion inom mig. Läkedomens nya form är livets sanna dröm. Ljus sopar bort mina påhittade skalor som livet föder på livets vägar.




Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 24 gånger
Publicerad 2024-02-04 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP