Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

över 10 kedjors djup mätt i år

brandrök som moln för vinden samma
även regnslagens pappers pyroman
landströk fökolnande vågor av gamma
Emanation åt en utsvulten gam

tio år av nederbörd försvann
röda minnen alltihop bara brann

torrkokat bläck från himmel hängde
över självskadedjurens HoR Schaman
Trollstreck i ådrorna hjärtat bekände
blodfärs ur en malande kvarn


10 år av undernäring slut
nu rann livet med ett Oväsen ut

--
I
klockradions mellanfrekvens
förstyrrelsen andas andars existens
lockrop med livs abstinens
förstyggelsen blandas bandas och sänds

en statisk ambivalens
kräver ingen strömkälla ens
--
vitt brus abstrus för stratus samman
fyller stagseglen rungande med firn
sju famn klocklodar underströmmar
sagor utav färdiggråtna barn

förändringar börjar hos nån annan
maskinerna tuggar amalgam
vinner mening ur livet av varandra
löftets dyraste vädjan var reklam


över 10 kedjors djup mätt i år
efter botten endast skyfallen når


krokar kröner stormkammat hår
fångar vad en gam aldrig förmår




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Foohexa
Läst 43 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-05 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Foohexa
Foohexa