Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För alltid

Det finns en tidsram
I den finns en bild av dig
På min näthinna
Nästan som målad
Ser jag dig
Leende
Ett utseende som jag
Älskar
En röst som är varm
En blick som är mild
Ett hjärta som slår
Under den bröstkorg
I vilken jag skulle vilja
Bo




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 39 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-16 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish