Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärta

Det smärtar

I bröst

I hals

Som en snara
Som sakta dras åt

Luften tar slut

Huvudet spränger

Tankarna snurrar

Tårarna

Dem är en flod

Sanningen

En käftsmäll




Övriga genrer av Nina Nightwish VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-02-22 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP