Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DAGENS FÖRHÖR AV SKRIVARLYAN

Varför har du bytt presentationsbild ?

-För att vissa trogna läsare skall få
en mer detaljerad bild om författaren
bakom publikationerna och kanske
förstå att det är skillnad på intryck
och uttryck att inte förväxla texter
med författaren.

-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2024-02-26 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP