Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beskyddare

I vardagens ibland tuffa svängar
Skulle jag vilja krypa in i din famn
Känna mig liten
Känna mig som under ditt beskydd
Är skör just nu
Vill bara luta mitt huvud mot ditt bröst
Höra din lugna röst
Landa i din mjuka blick
Känna hur jag slappnar av
Hur du tar han om mig
Ja...
Vill så gärna känna mig
Liten och alldeles trygg i din famn
Skyddad mot det hårda i världen




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 36 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-28 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish