Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


USA SOM ÄR ISRAEL OCH ISRAEL SOM ÄR USA

Usa som är Israel och Israel som är Usa
bryr sig bara om att folkmord genomförs
i Gaza,
likasom det Columbus påbörjade 1492 i
Amerika.

Anledningen är att Gud utlovat Israelerna
Amerika som frihetens land och Israel
som "The Holy Land" medans de gör allt
för att söka tillfredsställa de heliga könens
outsinliga lust och de omättliga magarnas
glupskhet.



-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2024-02-29 04:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP