Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ANTISEMITISSAN AVKLÄDD PÅ TERAPISOFFAN

Det är inte att undra på varför
man undrar över vad ni har gjort
som gör att ni tolkar in antisemi-
tism i allt ni läser,ser och hör.

-Efter 7 okt och Israels attacker i
Gaza har hela världen blivit allt-
mer antisemitisk.

Det är inte antisemitism utan en
humanitärt kritisk reaktion över
massmorden på palestinska barn,
läkare,UN anställda och journa-
lister samt en 75-årigt långdragen
ockupation av palestiniernas land
och det är väl inte ni delaktig i
så försök separera saker och ting
och se resonligt på det genom er
egen rädsla som framkallar hjärn-
spöket antisemitism som ändå
ingen vettig människa tar seriöst
på allvar idag helst som benämn-
ingen blivit orättfärdigt missbru-
kad i andra syften än där det har
sin rättmätiga behörighet.

Omvänt kan det även tolkas som
så att det är ni som är antisemit,
drabbad av en antisemitiskt para-
noid psykos med fanatiska van-
föreställningars generella fixering
som blockerar ena hjärnhalvans
cerebrationer,
vilken blivit förstelnad i brist på
vetenskaplig näring och som ni
försöker överföra på andra,
men om du ligg kvar här på terapi-
soffan ett par dar och tar igen dig
ska du se att det gå över för terapi-
soffan kan bota allt och alla utom
medfödd dumhet.

-







Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2024-03-01 00:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP