Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


OMBYTTA ROLLERS FÖRVÄXLINGARS INFILTRERING

Israeliska soldater utklädda till Hamas
och Hamas utklädda till Israeliska
soldater.
Fred är krig
salt är socker,
lögn är sanning
och ingenting är någonting.

Livet är en maskerad
där den bäst maskerade
vinner.

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2024-03-01 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP