Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med allvarlig ton/


Vi är så duktiga kom igen

Vi är så duktiga kom igen
Nu ska vi springa kom igen
Nu ska stava kom igen
Nu ska vi vara så friska kom igen
Nu ska vi stressa för hälsans skull

Vi ska överdriva kom igen
Vi ska sträva efter kom igen
bättre hälsa kom igen
Men imorgon ska vi
få hjärtinfarkt ändå

Vi ska äta äpplediet
Vi ska förlöjliga oss till
döden kom igen

Köp nya gympadojor
Köp nya träningskläder
Köp stegräknare
Köp pannband

Och vi laddar upp
Instagrambilder Kom igen

Glöm inte vitamintillskott kom igen
Glöm inte 5diet kom igen

Tredje världen dör av
fattigdomens epidemi

©E Nordin




Övriga genrer (Satir) av E Nordin VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-02 11:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E Nordin
E Nordin VIP