Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till minne av E.I

Du ståtlige
Unge man

Fick precis veta
Att ditt liv är slut

Det blev kort

Ser ditt leende

Det passerar i tanken

Tänker på din mor
Och hennes outhärdliga sorg

Du var lika gammal som min yngsta son
Ni var vänner

Han åker nu ikväll

För att sörja

Och visa sin respekt

För de anhöriga

En sorgens kväll

Vila i frid

Fina du





Övriga genrer av Nina Nightwish VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-02 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP