Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DET RÄCKER MED ATT STUDERA BIBELN OCH KORANEN

Det räcker med att studera
bibeln och koranen.
för att begripa vad det är
för psykologi bakom dem
som skrivit dessa verk.

Netanyahu gör tydligen allt
för att motverka antisemitism
genom massmord på en
obeväpnad civilbefolkning
där 70 % är barn,
men han kanske tror sig vara
Moses.

Att tvingas välja mellan
nazism eller zionism
är som valet mellan
pest eller kolera.

En majoritet av jordens
befolkning ser inte staten
Israel som ett gott föredöme
för mänskligheten.

Israel har begått självmord
genom högmod och girighet.



-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2024-03-05 03:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP