Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känner mig liten på jorden

Det var nog rätt
Det hade blivit fel
Det har sjunkit in nu
Vad tänkte jag egentligen?
Hur kan jag vilja utsätta mig för
Det jag trott
Var en längtan
En önskan
Ja
Vad tänkte jag egentligen?
Känner tårar i ögonen
Känner den lilla flickan inom mig
Hon stretar emot
Storgråter
Försöker skydda henne
Hon som ska vara vuxen
Hon
Som inte kan tänka
Helt klart




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 57 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-09 16:56



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Här vare känslor från själsdjupet ! Gillas !
2024-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish