Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sveriges Barn.

Barn måste lämnas att vara barn, inte utveckla destruktiv revolutionär anda, mord och mord, barn måste sticka ut genom sin kärlek till familjen, landet, sig själva, barn får inte jämföras och föras med konceptet stil varumärke.tendenser som svenska barn har indoktrinerats på ett destruktivt sätt finns det ett omedelbart behov av att skiljas från mjuka manipulatorer som vägleder dem från skuggorna på sociala nätverk. barn har inte urskillning och filmer måste ses enligt deras ålder endast med en vuxen och en viss ålder. Likaså bör inte tjejer använda 7 kosmetiska produkter för att få sig att se ut som muslimska kvinnor under burka.

Pojkar planerar nazistiska våldsdåd i grupper på nätet (msn.com)

 

 

 Barn är en dyrbar skatt och förtjänar att växa upp i en miljö som tillåter dem att utvecklas harmoniskt. Jag förstår att det är viktigt att låta dem vara barn, att njuta av deras oskuld och att känna sig älskade och skyddade. Så låt oss titta på detta tema ur flera perspektiv: Familjens kärlek och skydd: Barn behöver familjens kärlek och stöd för att växa upp i en hälsosam miljö. Relationen med föräldrar och syskon kan avsevärt påverka deras känslomässiga och sociala utveckling. Det är viktigt för föräldrar att vara positiva förebilder och ge barn en trygg miljö där de kan känna sig trygga och älskade. Kärlek till landet och nationell identitet: Att lära ut kärlek till landet och nationell identitet kan vara fördelaktigt för barn. Kunskap om historia, kultur och traditioner kan bidra till att forma deras karaktär. Det är dock viktigt att inte tvinga barn att anta ett visst politiskt perspektiv eller jämföra dem negativt med andra. Varje barn är unikt och har sin egen utvecklingsväg. Livsstil och jämförelse: Jämförelse mellan barn kan ha negativa effekter på självkänsla och självförtroende. Varje barn har sina egna talanger och potential, och jämförelser kan skapa onödig press. Istället för att jämföra dem, låt oss uppmuntra dem att upptäcka sina passioner och utveckla sin egen livsstil. Varje barn kan lysa på sitt eget sätt. Den revolutionära och destruktiva anden: Det är viktigt att hos barn odla den kritiska andan och förmågan att tänka självständigt. Vi måste dock vara försiktiga med att inte styra dem till förstörelse eller våld. Utbildning bör lära dem att ta ansvar och använda sin makt för det gemensamma bästa. Avslutningsvis, låt oss stödja barn att växa upp i en balanserad miljö där kärlek, skydd, identitet och personlig utveckling smälter samman harmoniskt.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 32 gånger
Publicerad 2024-03-13 10:17



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Barn bör skyddas från manipulation och propaganda för negativa kulturer. Att muslimska kvinnor som bär burka sminkar sig var en nyhet, för vem för vad? Det syns ju inte utanpå ändå.
2024-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP