Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ooh, mother of mine


Medberoende

Jag har fått nog

Egentligen för länge sen

Men kärlekens gräns
Har tänjts ut

Om och om igen

Så långt

Att den till sist brustit

Den går inte längre laga

Hur mycket jag än önskar

Jag orkar inte
Vill inte

Och du
Du förstår inte

Du är svår

Destruktiv

Mot dig själv

Mot andra

Driver mig till vansinne
Får mig att nästan hata dig

Jo
Men visst

Hatet finns där..

Då är det

Illa








Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 39 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-03-16 02:10



Bookmark and Share


  Fredrik Axelsson
Du skriver kraftfullt Nina
2024-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish