Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slits mellan kärlek och ett nära hat

Jag slits mellan kärleken och ett nära hat

Medkänslan

Till den bittra kärringen
Missbrukaren
Den trasiga själen

Den sköra
Uppkäftiga
Gapiga
Lilla mamman

Hon jag älskat
Hon jag inte pallar med

Hon jag försvarat
Genom livet

Svalt oförrätter
Sett mellan fingrarna

Känt ångest
Nästan som rädsla

När ordet Mamma
Dykt upp på telefonens display

Hur mycket
Hur länge

Är det som kodex
Att man ska orka?

För mig är orken slut
Helt slut

Over and out




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 43 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-03-16 10:06



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
En dotters uppgift är INTE att älska sin mamma. Bibeln har fel för det är dottern som behöver mammans kärlek. Tänk om alla förstod det. Mamma får hon också...om hon har gjort sig förtjänt av det. Det är HON som fött dottern. Inte tvärtom.
2024-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish