Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det hade varit att föredra att diplomatin ledde, inte hetsiga och upprepade ord, vi förväntar oss att många saker kommer att hända, vi kommer förmodligen att vara mycket efterfrågade från juni och framåt genom NATO.


"Resultatet, drabbat av ogiltighet" valet i Ryssland.

Vad Rumänien säger om de ryska valen i territoriet Utrikesministeriet fördömer genomförandet av ryska val på tillfälligt ockuperade och olagligt annekterade territorier i Ukraina. Samtidigt fördömer MAE öppnandet av vallokaler för de ryska valen i regionen Transnistrien i Republiken Moldavien och i regionerna Abchazien och Sydossetien i Georgien.

Den rumänska institutionen specificerar att valen i dessa områden är olagliga, olagliga, bryter mot internationell lag och att deras resultat är ogiltiga.

"Rumänien fördömer Rysslands genomförande av val i de tillfälligt ockuperade och illegalt annekterade områdena i Ukraina. De bryter mot internationell rätt, Ukrainas suveränitet och territoriella integritet. Det här valet är olagligt och olagligt, dess resultat är ogiltigt", står det i ett inlägg på det rumänska utrikesministeriets X-nätverk.

Dessutom, "Rumänien fördömer starkt öppnandet av vallokaler för de ryska valen i Transnistrien-regionen i Republiken Moldavien och i regionerna Georgien, Abchazien och Sydossetien, utan samtycke från de moldaviska respektive georgiska myndigheterna. "Dessa är olagliga och bryter mot den rätta internationella", enligt ett annat inlägg på MAE-kontot på X-nätverket.

Medan vi väntar på svaret,  gör jag en skära, sfär av frågetecknet i skrivandets sammanhang, under dessa omständigheter har varje land sina egna uttryck, jag är trött på den här teatern, det spelar ingen roll vad som är ett mediehus eller ett horhus i allmänhet, så är fallet med Ukraina




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 28 gånger
Publicerad 2024-03-17 01:08



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Kontrollerna från interventionstjänsterna visade att paketet från den ryska ambassaden i Bukarest inte utgör någon fara. De från SRI berättade via källor att paketet var öppnat och att det bara handlade om en kvinnas väska.
2024-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP