Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden

Saknaden
Känns som en sten
I ett gråtande bröst

Du är fin
Älskad

En längtan

I den tystnad du lämnat
Så önskar jag att jag visste

Om du är lycklig
Om du är hemma
Där du vill vara




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 44 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-03-18 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish