Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodsband

Jag rör mig genom tiden
Faller om och om igen

Tillåter
Förlåter
Såras
Tåras

Reser mig
Ser
Annorlunda


Dig

Mig

Och hur jag
Har förstått

Att jag måste gå min egen

Väg

Trots blodsband
Trots kärlek




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 26 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-21 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish