Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stackars lilla Lidingö

Nu har det gått för långt!
Det slösas med pengar i Malmö
Som kletar på kassan i Lidingö
På ungdomar som skejtar.

För vem vill ha ungdomar som skejtar
Eller en avlönad "skejtsamordnare"
Vem ska polisen då visitera?
Var finns då gängens springpojkar?

För glöm inte bort
Stackars lilla Lidingö
Bara andra rikast i Sverige
Varför ska dem behöva bidra?

Nej, ta inte av deras 160 %
Över genomsnittet, Teslan ska betalas
Donpa och Kristall ska vaskas
Stackars den fattiga undersköterskan
Som råkar bo på Lidingö.
Och inte i Malmö.

Tyck synd om oss!
Tyck synd om oss!
Vi må vara rika
Men vi vill inte betala
För landets välfärd!

https://www.sydsvenskan.se/artikel/lidingo-vill-inte-betala-for-skejtare-i-malmo/





Övriga genrer (Satir) av Koppartråd
Läst 38 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-23 10:39



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Här är det både rhyhtm och blues
2024-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Koppartråd
Koppartråd