Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VENDETTANS DOMINOEFFEKT

Att initiera en systematisk hämnd-
odysse med sofistikerade metoder
mot dem vilka utsatt någon för
systematiska oförrätter i stil med
Dumas Greven av Monte Cristo,
kräver sin man,
inte bara av hämndlysten drivkraft
utan även med ett rättspatos,
där oförtjänta oförrätter i rättvisans
namn måste korrigeras för upprätt-
hållande och respekt inför sig själv
som föredöme inför det civiliserade
samhällets upprätthållande av ett
fungerande rättssystem om än man
nödgas ta lagen i egen vård där den
befinns korrupt och inkompitent.

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2024-03-28 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP