Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bland ting som hinns med imorgon kan somliga vara försent


Saknad



Bland dagar somliga
evigt förslutna och famnade
av stilla ro finns andra
ännu ej förflutna
som är min saknad
och min tro
länge än ska jag vandra
i dina tankemönster
bortom tal om väder och vind
och minnas glädjen i ditt livs
fönster tillika alla tårar
längs din fårade kind
våren har kommit
din vita stol står tom
och fröna du satt
sover nog en stund än
vill så gärna tro
att de blommar ut så
småningom
men vad bryr sig blommor
om mig min djupt saknade
och allra bästa vän




Övriga genrer av Titin
Läst 32 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-30 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Titin