Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta får vi för pengarna....


Åntligen dras vi in i andras konflikter......








äntligen
dras vi in i
andras konflikter.......





äntligen
skall våra
barn dö för

Sverige
långt borta från
Sverige






äntligen
slipper
vi

det
fredliga
folkhemmet

med
sitt solida
samhällskontrakt

sina
namnkunniga
nobelpristagare

sin
korta
kvinnofrid

sin frihet
till och från
religion

och
där den
bibliofile

älskar
bibliotek
med

fler
böcker
än barn











Övriga genrer (Satir) av lydriket
Läst 21 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-03 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lydriket