Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DISSIDENTER I KONTROLLSTATEN ISRAEL

Hon är bara en av alla de unga israeliska
judar som av politiska och moraliska skäl
vägrar militärtjänstgöring i den Israeliska
juntan Sofia Orr 2005-är en av få israeler
som vågar säga sanningen om varför den
7 oktober hände,
vilket var ett sent samordnat svar på den
långvarigt israeliska aparheidpolitik som
styrs av en sionistisk militärmillis med
ockupation av sitt grannland.

Hon har upptäckt en sida hos israelerna
vilken hon aldrig trodde fanns och är
ständigt utsatt för anklagelser om lands-
förräderi,antisemitism mm,
det kan räcka med ett negativt inlägg om
Israel på instagram för att bli avstängd
från universitetet vilket inte minskar den
israeliska avhumanisering som pågår,
utan snarare bekräftar denna.

Israel har alltmer utvecklats till en rysk
kontrollstat där det kan räcka med ett
rykte för att bli straffad och för Sofia blev
det fängelse i 2o dygn för sin vägran av
obligatorisk militärtjänst vilket förlängs
så länge hon fortsätter vägra inställa sig
i den israeliska juntans fascistiska led.

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 26 gånger
Publicerad 2024-04-07 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP