Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DET VI INTE VET OM OSS SJÄLVA DET VET AL

Genom den Al-teknik som används av Microsoft
Copilot i sin kodutvecklingsprocess att förbättra
din kapacitet som författare, dansör, musiker,
eller i vilken bransch som helst genom Al's arti-
ficiella intelligens kommer denna teknik i fram-
tiden avgöra i sina analyser om en människas
intelligens är underlägsen Al.

Al kommer också i sina analyser förutsäga om
en människas framtid för vad du inte vet om dig
själv det vet Al och själv blev jag förundrad över
den bild Al har av mig för jag kände inte igen mig
alls så man kan fråga sig om AL äger patent på
upphovsrätten till oss själva och om möjligheten
stämma AL för förtal ?

Al har även kapacitet att genom arvsmassan på
var och ens stamträd kunna utröna om det finns
psykiska defekter i släktträdets grenar vilket kan
ge råd om att kapa dessa grenar så det inte över-
förs på hela trädet.

Al kommer att bli den mest effektiva samtalstera-
peuten som med sin artificiella empati läser av en
person som en röntgen bild av personens tanke
och värld.

De som inte är så intelligenta som Al behöver inte
försöka tänka längre för nu gör Al detta åt henne.

*







Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2024-04-14 06:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP