Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu händer det! (Ukraina går i förglömska)


Irans attack mot Israel saknar motstycke.



Vågen av missiler och drönare överraskade dock inte USA och dess allierade, som under 10 dagar förberedde sig i ett tillstånd av maximal beredskap, skriver EFE i en analys på måndagen.

Fyra Typhoon-flygplan tillhörande det brittiska Royal Air Force - stationerade vid Mihail Kogalniceanu-basen i Constanta län - skulle ha deltagit i helgen när de sköt ner de iranska drönarna som attackerade Israel. Fyra av de sex Eurofighter Typhoon-flygplanen från det brittiska Royal Air Force anlände vid basen förra veckan skulle militär från Constanta län ha lyft mot Israel några timmar innan drönarattacken började.

För närvarande är det inte säkert om dessa stridsflygplan deltog i nedskjutningen av de iranska drönarna, men vi väntar på ett officiellt svar från britterna komma till Rumänien.

Vi påminner er om att för en vecka sedan kom 220 brittiska soldater till militärbasen Mihail Kogalniceanu med sex stridsflygplan. Soldaterna kommer att stanna i Rumänien i fyra månader och utföra flygpolisuppdrag under NATO:s befäl.
Etiketter: NATO, flygplan, Israel, Iran,

Publiceringsdatum: 2024-04-15 12:01




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 34 gånger
Publicerad 2024-04-15 11:41



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Till sist var det ett land som satt ned foten och visade kurage för Iran has the right to defend itself too.
2024-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP