Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Personligheter

Jag tror inte att alla människor kan bli helt
friska, men jag kan se hur många försöker.

Jag kan se skillnad på de som vill, och
de som bara försöker att dra ner andra.

Jag kan se vilka som är oroliga och ensamma,
och hur vi friska istället har varandra.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Hubert
Läst 14 gånger
Publicerad 2024-04-20 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hubert
Hubert