Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VAD GÖMMS I BUGEGI-BERGEN?

https://www.facebook.com/reel/454788277085614



I Bucegibergen finns en halvportal genom vilken du kan komma in i jordens inre, här finns tunnlar och artärer som ansluter till många nätverk från jordens inre till Tibet.
Men fysiska personer kan inte penetrera, förutom ljusets entiteter, i ett energiskt tillstånd, som har dessa förmågor att penetrera och ha tillgång. De informerades om att det var en militärövning, utförd av den israeliska armén, just i Bucegi-bergen. "att de inte hade någon annan träningsplats".

Naturligtvis ställer vi oss frågor . Förståeligt nog dokumenterade jag mig själv, liksom de andra brinner för att "veta" vad som hände under den perioden där.
Men låt oss inte glömma nyheterna från den perioden, som rapporterade att befolkningen i Sinaia, Predeal och Bu?teni klagade över att de hörde höga smällar både dag och natt och att små lokala jordbävningar alltid kändes, både dag och natt.
Vad tror du att dessa "fenomen" skapade?
Naturligtvis var det effekten av att penetrera energiskölden, som vid deaktivering aktiverade en annan, nära Bagdad (Irak), på en lika energisk men mindre plats.

ORSAK OCH VERKAN.
Detta visar oss orsaken till kriget i Irak.
Min åsikt
Nollavdelningen bildades av Nicolae Ceau?escu och hans fru..., detta har också undgått mångas öron, det finns några mycket intressanta böcker skrivna av Radu Cinamar, många kommer att skratta och ta detta som en fantasy, sci-fi-film. .. men det kan vara att allt ska vara så verkligt som möjligt, all sanning ska läggas framför oss, det är väldigt svårt att tro att det kan vara sant att Irak attackerades för den portalen av armén från Alpha Centauri (utomjordingarna! ) Annars förråder den rumänska armén!

-Var är detta säkrade område i Bucegi?
Ta dig på Trans-Bucegi och från Cabana Dichiu,
sväng vänster mot sjön Bulboci, efter 3-4 km på höger sida står det "Inträde strängt förbjudet", en gång en före detta militärförband, som jag förstod: JA JAG VET SEDAN 2003, EN FRÄMMANDE BAS, EN PORTAL FAKTISKT! SKEPPSKÖLDEN AKTIVERES 2003 OCH REGISTERADES MED HJÄLP AV NASA-SATELLITER, DET ÄR SÅ MAN FÖRDE UT, SÅ KOM DE, ASANE BJUDNAD TILL NATO 2004. Det finns också en hall där det finns stenknappsbord som visar hur jorden kom till.
Ett stenkärl hittades med ett monoatomiskt gulddamm som förlänger livet och vid passagen mellan utrymmena finns en laserridå som kan stoppas och utlösas från en knapp!
SÅ stort mysterium, amerikanerna sätter lås.
Det finns bevis på Anunaki Giant Ancestors Enchi och Enlil .. och korsningen mellan Jättar och Earthlings, det är inte för Rumänien har populära berättelser om Fairy Giants .. Björnar!




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2024-04-23 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP