Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja som det regnade igår..:)


Regn

Regn...

Det regnar

Alla flyr

Alla gömmer sig

Gömmer sig under sitt paraply

Gömmer sig under takek

Vattnet forsar ner

Alla svär

Svär åt det dåliga vädret

Svär åt det jävla förbaskade vädret som gör att man inte kan gå ut

Svär åt

Gömmer sig för....

...lite vatten




Övriga genrer av Zaldo
Läst 403 gånger
Publicerad 2006-08-22 13:04



Bookmark and Share


  Ylva Petterson
tänkvärd!! gillade den här verkligen (= en klar sjua! he he he :P
2006-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Zaldo
Zaldo