Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

[2/5/24 verk 3 av 5 saknas]

 

jag gör det här på engelska och sen på svenska,
men jag har tagit bort verk 3 av 5 från 2/5/24

 

There were 5 pieces from 2 may 2024 and the third is erased ''Ecstasy''

That could be for anybody to know who is going through my archives pedantically

The content doesn't flow without it as easily, or relatedly

...My first short story may get publicity in the United States

And well Chris was an old acquaintance, the impending the day of fame waits

I'm justing kidding, but I want to show the world I CAN

and it alleviates if there is no controversy

induced by the production ''Ecstasy''

so I erased it

--There was no direct pun on anybody or anything.

 

Tog bort verk 3/5 från 2 maj 2024 och påpekar detta FÖR ATT om man läser mitt arkiv flyter det inte lika bra med den inte där, om nån pedantiskt läser om dom, och den kan ha vart nåt slags kontroversiellt, i direkt samband till Chris och att jag kanske får min första kortnovell publicerat i Usa

--Det var inget direkt stötande mot någon eller något.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Page Goldenboy VIP
Läst 22 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-09 14:58



Bookmark and Share


  Page Goldenboy VIP
,,,,,Tack så mycket Tidsljus_Timelight!
tack att du håller tummarna
nej manuskriptet är inte klar
men har bra kontakt med publicerings företaget!
2024-05-17

    Tidsljus_Timelight
Håller tummarna. Hoppas du blir publicerad i USA. Har du skickat in manuskript?
2024-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Page Goldenboy
Page Goldenboy VIP