Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Finns ingen som påverkat mig som du. Så jag håller dig fången i mina sexlekar. Där är du alltid bara min.


Utnyttjar dig

Jag utnyttjar dig
Tar av de ord
De som var till mig
Hör din röst i min tanke
Om och om igen
Där du manar på mig
Där jag vågar vara den
Jag vill vara med dig
Jag ser ditt ansikte när jag blundar
Kopplar ihop det med din lugna
Bestämda röst
Blundar
Blundar
Lusten du ger
Mitt i min egen njutning
Gör så att jag skälver
Hjärtat pumpar
Kroppen spänns som i en båge
För att till sist
Explodera
I ett njutningsskri
Och lugnet efter
Sprider sig
Som stilla vågor
På ett öppet hav




Övriga genrer av Nina Nightwish VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-05-12 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP