Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögongåvor

Det vore inte tillgängligt om inget sker som vi bäst vill att det ska omvändas i praktiken. Med en öppen närhet intill alla lovande perioder av ljusets alla formationer, där skapas ett överhängande minne genom olika betryggande faktorer. Mellan denna evighet och det nästkommande ljusets alla befattningar så är arvet det eviga lugnets fasta förbindelse mellan sinnesfrid och öppna ögon.

Det berättas om hur det enade tillfället i samhället sakta ömsas med i direkta banor kring ett litet skapande underverk. Mellan denna andlighet och det modernaste vetande öppna sinnes rycket så färdas vi till en evig form i sinnes rymden. Det hörande minnes omloppet favoriseras inom en egentlig ordning, det som skapas är en trygg grund i ljusets alla strålar.

Den mindre lämpliga atmosfären stillar oss sinnes viljor då ljuset brukas med ord och ett öppet minnes flöde. Det är ett evigt ljus och mera ordningsamma födelser som gav oss detta intresse att fånga ögonens banor mellan vyer och levande gåvor.





Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2024-05-20 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP