Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DE ANVÄNDER HOMO SAPIEN SOM KAMOUFLAGE

Det finns indikationer på att Usa president-
ens närmaste talespersoner är styrda av
utomjordiska intelligenser med avsikt erövra
världen där Antony Blinkens ögon inte reflek-
teras av dagsljus vars irisar är obefintliga som
döda svarta hål medan Matthew Miller inte
döljer sin yttre och inre identitet som anticrist
och John Kirby som manipulativ mytoman
och handledare i lögnens retoriska strategier.

Blinken hotar med att svälta ihjäl världen för
att den stadsfäst Palestina som egen stat medan
Miller och Kirby hotar med kärnvapen och att
straffa ICC Internationella brottmålsdomstolen
som arbetar för fred och bevarandet av tron,
hoppet och kärleken i världen samt prioriterar
den mänskliga arten framför utomjordingar.

Biden som varken tror på Gud eller Utomjord-
ingar tror i varje fall på Blinken,Miller,Kirby
och naturligtvis översteprästen själv Benjamin
Netanyahu för han kan väl knappast tro på sig
själv.

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 31 gånger
Publicerad 2024-05-24 05:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP