Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Över en miljon svenskar går på psykofarmaka, ca var tionde barn får psykofarmaka Sju miljoner får receptförskrivna läkemedel av något slag


Pillerdoktorn

Piller i tusental
doktorns val
ett litet piller mot allslags besvär
fixar vi här
Kom till mottagningen
landstinget fixar betalningen
biverkningar får vi ta
om det inte känns bra
finns det flera piller att ta




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Kungskobran VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-05-24 14:13



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
piller och så piller mot pillren - nej, tack, det förvirrar kroppen och försvagar immunförsvaret m.m. - - - det viktigaste finns det inga piller för, det måste vi ta ändå (döden och sorgen och obotliga sjukdomar och andra katastrofer)
2024-05-24

    Lena Söderkvist VIP
Sacketter är också tabletter.
2024-05-24

    Sefarge VIP
Blott pillertrillaren
Sitt eget recept-
fria liv har kvar.
Där den fram
-för allt rullar
fram andras
skit med
eget
slit
;)
2024-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP