Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hud

Vänder mig ut och in
Känner min hud
Mitt kön
Är en kvinna
Känner doft
Vill ha sex
Gnider
Längtar
Formar
Mitt liv
Önskar
Dig i mig
Vill ha dig
Fyll mig
Kom
Lek med mig




Övriga genrer av Nina Nightwish VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-05-24 18:34



Bookmark and Share


  miramin VIP
Leken lockar alltid!
Bra skrivet

2024-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP