Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ISRAEL HAR GÖMT SIG BAKOM ANTISEMITISMEN ALLTFÖR LÄNGE

Antisemitismen har alltid varit
en livlina,en skyddsväst,ett fri-
pass kunna göra vad som helst
utan rättsliga konsekvenser,
men det Israel behöver försvara
sig emot är just sig själva och
inse sin egen begränsning och
att det aldrig kommer att bli
något Israeliskt storimperium
så de får nöja sig med United
States of Israel.
Ogiltigförklara antisemitismen !

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 33 gånger
Publicerad 2024-05-26 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP