Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DE PALESTINSKA BARNEN HAR FÖRLORAT SINA STJÄRNÖGON

Det finns inga ord
endast tårar från himlen,
där inga bilder kan
beskriva smärtan
av alla de palestinska barn
som förlorat sina stjärnögon.

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 23 gånger
Publicerad 2024-05-27 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP